V nakupni košari ni artiklov.

  • Novo
  • Novo
  • Novo

Bait Drill 6mm

Dobavljivo 1-3 dni

7,90 €

+

-

šifra izdelka: KRT003
proizvajalec: Korda

Sveder za luknjanje vab in s plutovinastimi palčkami, Bait Drill 6mm, 6 plutovinastih palčk.

Priporočaj izdelek:
Natančno izdelani svedri so na voljo v premerih 1 mm, 4 mm, 6 mm in 8 mm. Z njimi lahko izvrtate luknjo v katerokoli vabo in ji s pomočjo priloženih plutovinastih palčk dodate plovnost oz. jo zbalansirate. Najbolj uporabni so za izvrtavanje boilijev ali trdih vab npr. tigernut, ko jim želite povečati plovnost oz. če želite kritično uravnotežiti vabo ali izdelati snowman prezentacijo iz tonečih vab – če ste po pomoti doma pozabili vaše plavajoče pop-up vabe! Sveder z najožjim premerom je namenjen vrtanju lukenj skozi trde vabe, ki jih ni mogoče preluknjati z iglo, ne da bi se pri tem razpočile. Je kot nalašč za vrtanje skozi zračno sušene boilije in pelete saj boste lahko skozi izvrtano luknjo namestili vabo na las naveze. Vrh Bait Drill svedra ima majhno konico, ki jo lahko vstaviti točno na mesto, kjer želite narediti luknjo. S tem zagotovimo, da sveder ne zdrsne, zmanjša pa se tudi možnost da se med uporabo vaba razpoči. Bait Drill sveder ima črno-zelen ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča dober oprijem za natančno vrtanje. Vsak paket vsebuje en Bait Drill sveder in do šest plutovinastih palčk, odvisno od velikosti. Na voljo so tudi rezervne plutovinaste palčke premera 4 mm, 6 mm in 8 mm, ki se prodajajo v pakiranjih po 10.
Razpoložljivost Dobavljivo 1-3 dni
Proizvajalec Korda

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
[email protected]
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.