V nakupni košari ni artiklov.

Dayko Compact Bitubo Rod Pod - black

Dobavljivo 7-10 dni

435,00 €

* Obvezna polja

šifra izdelka: DCB-black
proizvajalec:

Vrhunsko stojalo za palice, izdelano v Italiji. Enostavno za uporabo, izredno stabilno in enostavno in hitro za montirati. Z dvema buzz baroma za 5 palic in torbo.

Priporočaj izdelek:
Dayko Compact Bitubo je zasnovan in izdelan v celoti v Italiji. Izdelan je iz aluminija Avional (ki ga uporabljajo v letalstvu in na vesoljskih plovilih), nekateri detajli-vijaki in del buzz bara-pa iz jekla. Stojalo odlikujeta možnost hitre montaže in velika stabilnost v vsakem okolju in vremenski situaciji. Buzz bar enostavno nataknemo na ležaje stojala in privijemo dva vijaka. Noge stojala so teleskopske. S stojalom dobite 2 buzz bara za 5 palic in torbo za spravilo stojala. Osnova je črne barve, na izbiro so različni barvni detajli: srebrni, oranžni, črni, rdeči, modri, viola, zeleni, zlati. Torbe na izbiro so črna ali kamo.
Razpoložljivost Dobavljivo 7-10 dni
Proizvajalec Ne

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
info@proffishing.si
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.