V nakupni košari ni artiklov.

Arma Mesh

Dobavljivo 1-3 dni

11,90 €

* Obvezna polja

šifra izdelka: CPV023
proizvajalec: Fox

Arma Mesh je mrežica, za vabe, z heksagonalnim pletenjem. Na videz je podoben PVA-ju, vendar je narejen iz najlona in se zato NE topi v vodi. V embalaži je 7 m mrežice, premera Narrow (14 mm) - ozek in Wide (22 mm) - širok, ter v debelinah Fine - tanek in Heavy - debel.

Priporočaj izdelek:

Video

Arma Mesh je mrežica, za vabe, z heksagonalnim pletenjem. Na videz je podoben PVA-ju, vendar je narejen iz najlona in se zato NE topi v vodi. Arma Mech se zato uporablja kot ovoj za vabe, bodisi, da zavaruje vašo vabo pred požrešnimi raki, bodisi, če so vaše vabe zelo mehke, da vam le ta ne razpade. V embalaži je 7 m mrežice, premera Narrow (14 mm) - ozek in Wide (22 mm) - širok, ter v debelinah Fine - tanek in Heavy - debel. Tako, kot PVA, ima tudi Arma Mesh priloženo cevko za lažje polnjenje mrežice.
Razpoložljivost Dobavljivo 1-3 dni
Proizvajalec Fox

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
[email protected]
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.