V nakupni košari ni artiklov.

  • Novo
  • Novo
  • Novo
  • Novo
  • Novo
  • Novo

Dark Matter Balancing Weights Mixed

Dobavljivo 1-3 dni

9,90 €

* Obvezna polja

šifra izdelka: KDMW01
proizvajalec: Korda

Uteži Dark Matter Balancing Weights Mmixed, narejene iz volframa, za uravnotežanje pop-up vab na navezi. Priporočljiva uporaba z orodjem Krimp Tool. 15 kom. v pakiranju, 3 kom. vsake teže 0.30-0.35-0.40-0.45-0.50 gr.

Priporočaj izdelek:

Video

Nove in inovativne zamenljive uteži Dark Matter Balancing Weights iz čistega volframa.Narejene so tako, da se prilegajo osrednji osi vrtljivk velikosti 11 in so zasnovane za natančno uravnoteženje plavajoče vabe na izbrani navezi. Idealne za uporabo z navezami Chod, Hinge Stiff in Spinner, ponujajo odlično alternativo volframovi masi.

Izdelani iz čistega volframa, ki je veliko gostejši od drugih gumijastih izdelkov, napolnjenih z volframom, imajo neverjetno razmerje med velikostjo in težo; končana naveza je na izgled veliko bolj čista in urejena. Dark Matter Balancing Weights se lahko uporabijo za izravnavo večine vab pop-up, kar je še posebej koristno pri uporabi naveze Chod, kjer je težko dobiti težo, potrebno za potopitev pop up-a. Prav tako so hitro zamenljivi, zaradi česar so popolni, ko poskušajo kritično uravnotežiti vabe. Ne obrabijo se in so za večkratno uporabo, kar pomeni, da bodo trajali večno, če jih ne izgubimo.

Na voljo v 5 težah (od 0,30 g do 0,50 g) z lasersko vgravirano številko za identifikacijo teže, tj. 0,30 g je označeno kot 30. Poleg tega imamo tudi "mešano embalažo", ki vsebuje 15 uteži (3 kom. vsake teže).

Ali ste vedeli? Rakce privlači volfram in kdor lovi v vodah, kjer jih je polno, pri uporabi volframove paste doživi pravo nočno moro. Dark Matter Balancing Weights so odlična rešitev za to težavo, saj jih rakci ne morejo odstraniti z naveze.

Nasvet: Primerno za VSE vrtljivke Korda velikosti 11. Uteži je včasih težko popolnoma vstaviti ročno, zato je priporočljivo da jih na navezo pravilno vstavite z orodjem Krimp Tool. Upoštevajte, da ne ustrezajo vrtljivkam vseh proizvajalcev velikosti 11, razen Korde, saj se velikosti lahko razlikujejo.

Razpoložljivost Dobavljivo 1-3 dni
Proizvajalec Korda

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
[email protected]
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.