V nakupni košari ni artiklov.

 • % % %
 • % % %
 • % % %
 • % % %
 • % % %

Kontainer System 17l

Dobavljivo 3-5 dni

Redna cena: 44,99 €

Akcijska cena: 39,90 €

+

-

šifra izdelka: KBU004
proizvajalec: Korda

Kontainer System 17l, vedro s 4 dodatnimi posodami z vodotesnimi in zrakotesnimi pokrovi.

Priporočaj izdelek:

Kontainer System je pametna ideja, s katero se izognete težavam, ko morate s seboj na ribolov vzeti več veder, v katerih želite imeti ločene različne vabe, pri čemer nobeno od njih ni polno. Volumen vedra Kontainer System je 17 litrov. Opremljen je s štirimi ločenimi posodami, vsako od njih je mogoče napolniti z nečim drugim, kar je uporabno, če ne želite zmešati vseh svojih vab skupaj, ali želite mešanico pripraviti na licu mesta pred hranjenem. Zato je primeren za situacije, ko želite nahraniti z vabami različnih velikosti, saj vam omogoča preprost dostop do različnih vab v enem vedru, obenem pa imate možnost, da po želji porazdelite vrsto in velikost hrane – kar z že zmešano hrano v eni posodi ni mogoče.

Sistem je prav tako odličen ob uporabi spod mešanic, ki vključujejo različna zrna in pelete, kjer lahko vnaprejšnje mešanje povzroči, da se nekatera zrna, npr. konoplja, izsušijo in plavajo ali da se peleti raztopijo bolj, kot bi želeli, še preden jih vržemo v vodo. Vsaka posoda je zrakotesena in vodotesena zato lahko v njo varno shranjujete tekočine, brez bojazni da bi prišlo do razlitja. Če do konca ribolova ne porabite vseh vab, npr. mešanice koruze in različnih semen, lahko posodo preprosto shranite v zamrzovalnik, tako shranjena mešanica hrane pa bo uporabna za naslednji ribolov. Pred večdnevnim ribolovom lahko tik pred odhodom iz zamrzovalnika vzamete rezervne posode z vabo, s čimer zagotovite, da vaba ostane sveža dalj časa.

Na posodi so označene merske označbe v razdelkih po 0,25 litra, tako da lahko natančno ocenite količino porabljene hrane. Merske označbe vam omogočajo pripravo natančnih spod mešanic, z vedno enakim razmerjem uporabljenih komponent. Posode je za enostavno shranjevanje mogoče zložiti eno na drugo, tako da lahko zgrabite tistega, ki ga potrebujete, ostale pa pustite v zamrzovalniku ali doma v garaži. Dodatne notrnje posode so naprodaj ločeno. V primeru shranjevanje nepokvarljivih vab kot so peleti pa jih lahko shranite kar v vašem vozilu.

Lastnosti:

 • v 17 l vedro se prilegajo 4 posode
 • mehki pokrovi odlično tesnijo in zagotavljajo zrakotesnost/vodotesnost
 • 0.25l stranske merske označbe za pripravo natančnih spod mešanic
 • primerno za shranjevanje v zamrzovalniku
 • primerno za shranjevanje koruze/mešanice semen in bojlijev
 • zlaganje za enostavno uporabo
 • dodatne posode so na prodaj ločeno
Razpoložljivost Dobavljivo 3-5 dni
Proizvajalec Korda

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
[email protected]
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.