V nakupni košari ni artiklov.

  • Novo
  • Novo
  • Novo

Squid Hydro 500ml

Dobavljivo 1-3 dni

13,00 €

+

-

šifra izdelka: 90000
proizvajalec: CC Moore

Squid Hydro 500ml

Priporočaj izdelek:
Ligenj je glavonožec, ki je prisoten v mnogih naših morjih in oceanih in se ga pogosto uporablja tako v človeški prehrani kot v krmi, saj je dragocen vir beljakovin, aminokislin in cinka, magnezija, selena in vitaminov. Že vrsto let je zelo priljubljen kot sestavina za bojle ali kot aroma, ki jo uporabljajo kraparji, še posebej pa je meso lignja neustavljiv in naraven vir hrane za ribe, ki je odličen za mamljenje velikih krapov pod pritiskom in drugih vrst. Squid Hydro je zelo topen naravni dodatek, ki ga lahko uporabimo dip za vabe za oskrbo z dragocenimi hranili, privlačniki in ojačevalci okusnosti, ki ustvarjajo močan odziv hrane pri vseh temperaturah vode. Odličen je tudi za močenje bojlov, peletov in vab ter kot dodatek mešanicam, ki povečajo njihovo privlačnost, kot so peleti, zrnje in mešanice moke. PVA prijazen.
Razpoložljivost Dobavljivo 1-3 dni
Proizvajalec CC Moore

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
info@proffishing.si
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.