V nakupni košari ni artiklov.

  • -10%

Big Baiting Boilies - Caramel Nut- 20 mm, 5kg

Dobavljivo 1-3 dni

Redna cena: 22,90 €

Akcijska cena: 20,61 €

+

-

šifra izdelka: BBCN20
proizvajalec: Any Water

Big Baiting Boilies - Caramel Nut- 20 mm, 5kg

Priporočaj izdelek:
Kvalitetna vaba se ve, nekaj stane. Zato so mnogi navdušenci zaradi prevelikih izdatkov denarja, ki bi nastali, prisiljeni opustiti pravi nakup že pripravljenih izdelkov. Kljub temu pa v številnih vodah količina vab vpliva na ulov in le, če imamo na voljo več kilogramov bojlov, bomo lahko zagotovili želene rezultate. Pri Any Water so takoj razumeli to potrebo in ustvarili linijo "Big Baiting". To je ekonomična izvedba boljših bojlijev in je zato na voljo v vseh okusih, ki jih proizvajajo, po res neverjetni ceni. Sprva je ta izbira zbudila nekaj zmede, a tudi najbolj dvomljivi so si morali v kratkem premisliti ob dokazih o popolnoma zdravi, neverjetno privlačni vabi iz svežih in kakovostnih sestavin. Kako so to storili? Preprosto z nakupom surovin v zelo velikih količinah, da bi znižali stroške, hkrati pa jim zaradi velike dnevne proizvodne zmogljivosti zagotovili njihovo hitro uporabo. Rezultat je res dobra bojla s priporočeno ceno pod 5 €/kilogram. Zato ni naključje, da so danes Any Water Big Baiting najbolje prodajane poceni vabe v Italiji in še naprej lovijo na tisoče krapov v vseh vrstah vode! Skupina Any Water Team priporoča: uporabite jih v velikih jezerih, naseljenih z velikimi skupinami krapov, v reki, da ustavite ribe, ki plavajo skoznjo vsak dan in krmijo moteče ribe, tako v preventivnem vabljanju kot med ribolovom. Kot nalašč za drobljenje, ki jih dodamo mešanicam peletov in v stick mikse. Odlične in prebavljive v vsaki sezoni.
Razpoložljivost Dobavljivo 1-3 dni
Proizvajalec Any Water

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
[email protected]
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.