V nakupni košari ni artiklov.

Bait Spray - Banana & Scopex

Dobavljivo 1-3 dni

9,90 €

+

-

šifra izdelka: BSPBS
proizvajalec: Any Water

Bait Spray - Banana & Scopex, 50ml

Priporočaj izdelek:

Video

Koncentrat privlačnosti, ki je vedno pripravljen oojačati privlačnost vaše vabe za trnke! Kolikokrat se zgodi, da ne želiš zamenjati vabe, a jo je hkrati potrebno osvežiti z aromatičnega vidika? Ponoči pred ponovnim metom po ulovu ali morda na čolnu, preden spustite navezo z vabo, vam bo pršilo za vabo omogočilo, da ponovno aktivirate svojo vabo za trnek, tako da ji hitro napolnite takoj absorbirane arome in atraktorje zahvaljujoč razpršitvi tekočine. Zadostovalo bo že nekaj pršil nekaj minut pred metom in vaba bo spet bo postala privlačna, kot da bi jo pravkar vzeli iz posodice. Če morate ojačati več bojlijev, lahko spraj razpršite neposredno v posodico ali v vedro, v katerem jih imate, da se tekočina enakomerno vpije. 100 % PVA prijazni, preprosto popolni za pršenje na PVA mrežico ali vrečke in so fantastični za obogatitev stick miksov. Ekipa Any Water Team priporoča: spraj uporabite, preden vržete vabo s trnkom, ki je že nekaj ur v vodi. Popoln za težka dna in situacije z neaktivnimi ribami. Vsebina 50ml.
Razpoložljivost Dobavljivo 1-3 dni
Proizvajalec Any Water

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
[email protected]
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.