V nakupni košari ni artiklov.

O trgovini

Krapolov je v moje življenje vstopil pred približno devetimi leti, skupaj z mojim partnerjem – Maurom. Mauro ima v tej zvrsti ribolova že dolgoletni staž - 35+ let, ima ogromno znanja in izkušenj. Ob vsakem odhodu na jezero mi razkriva kompleksnosti ribolova, koliko opreme je potrebne, drobne radosti, ko se pripravljajo hrana in vabe, kaj narediti, da bodo krapi prijeli, kje loviti, kako pripraviti naveze, da bodo delovale… Tiha želja po, za naju idealni, mali trgovini z ribolovno opremo je v najinih mislih rasla že kar precej časa. Splet okoliščin in potek dogodkov zadnjih dveh let naju je opogumil, da sva se odločila, da odpreva spletno trgovino in ponudiva trgu Maurove dolgoletne izkušnje in seveda izbor odličnih izdelkov.

Izdelki v najini trgovini so skrbno izbrani in preverjeno kvalitetni. Veliko večino sva tudi probala, veliko jih redno uporabljava, zato vam lahko iz prve roke svetujeva v primeru, če ste neodločeni, kaj izbrati.

Želiva si pristnega kontakta z najinimi strankami, zato se zavezujeva, da ne bo ostalo neodgovorjeno nobeno spletno sporočilo ali telefonski klic.Glede dostave kupljenih izdelkov je podjetje nekoliko specifično. Ker živiva v Italiji, a blizu meje s Slovenijo, in imava tu tudi večino izdelkov, so pošiljke za Italijo poslane iz Italije, pošiljke za Slovenijo in Hrvaško pa iz Slovenije. Tako lahko zagotoviva najnižje cene pošiljanja v vse tri države. Dostavljava pa tudi po preostalem delu sveta, da ne bo pomote, saj kot vemo, spletno trgovanje ne pozna meja. Po Sloveniji in na Hrvaškem dostavljamo s kurirskima službama GLS in DPD, po Italiji pa z italijansko kurirsko službo GLS. Naše pošiljke dobro zapakiramo, da bi bilo med potjo kar najmanj možnosti za poškodbe. Če vseeno pride do poškodbe ali izgube paketa, so pošiljke avtomatsko zavarovane do zneska 200 € (GLS Slovenija) in do 520 € (DPD). Več o načinih pošiljanja in njihovih cenah si lahko preberete TUKAJ.

Poprodajne storitve. Povsem normalno je in lahko se zgodi, da prejeti izdelek ni točno tak, kot bi si ga želeli. Kupec ima v takšnem primeru možnost brez kakršnegakoli pojasnila kupljeni izdelek nepoškodovan vrniti 14 dni po njegovem prejemu in je upravičen do povračila vrednosti izdelka ali zamenjave izdelka brez navajanja razloga za svojo odločitev.

Podatki podjetja

Sedež podjetja:

Proffishing,
Helena Mašera, s.p.
Veluščkova 1,
6000 Koper
Slovenija

Skladišče:

Helena Mašera,
Via Leopardi 3,
34070 Moraro (GO)
Italija

gsm: +386 31 223 021 (Helena)
gsm: +39 338 4966799 (Mauro)
email: [email protected]