V nakupni košari ni artiklov.

  • Novo
  • Novo
  • Novo
  • Novo
  • Novo
  • Novo

GOO Pango Supreme

Dobavljivo 1-3 dni

18,49 €

+

-

šifra izdelka: KGOO52
proizvajalec: Korda

GOO Pango Supreme, mešanica citrusov in evolucija Mangonana Supreme, 115 ml.

Priporočaj izdelek:
Pango Supreme Goo je fantastična skrivnostna mešanica citrusov. V celoti tvorijo kiselkast okus, ki opazno pritegne krape. Pango Supreme se pojavi kot naravna evolucija svojega predhodnika Mangonana Supreme, ki obudi bistveno in neprimerljivo privlačnost manga. Skozi obsežen proces preizkušanja se je izkazal kot zelo učinkovito pri doseganju hitrih prijemov, tudi v primeru, če se uporablja na večjih krmiščih. Pango Supreme Goo sprosti izrazit udarec in pritegne ribe s svojo neustavljivo aromo. “Odziv, ki sem ga imel na Pango Supreme Goo, me spominja na enak odziv, ki sem ga imel, ko sem prvič uporabil Isotonic Supreme … in vsi vemo, kako se je to končalo.” Neil Spooner Pango Supreme Goo je rumene barve in nudi popolno glazuro lovne vabe, ki ustvari privlačen rumen oblak v vodi. Z vsako plastjo se podaljša čas izpuščanja oz. delovanja, zato je priporočljivo dolgotrajno namakanje in večkratno nanašanje skozi čas. Uporablja se lahko v sipki hrani, za prelivanje vaše mešanice krme, kot tudi za prelivanje lovnih vab. Mešanica eksotičnega sadja ustvarja sinergijo, ki sproži odziv hranjenja, kar zagotavlja, da se ribe ne bodo mogle upreti vašim vabam. Mešanje različnih okusov Goo-jev ustvari kombinacijo okusov po meri, ki so v preteklih letih ekipo Monster Carp-a pripeljali do ulova velikega števila ogromnih krapov. Zakaj ne bi za resen Pango-tonic udarec poskusili uporabiti Isotonic Supreme s Pango Supreme.
Razpoložljivost Dobavljivo 1-3 dni
Proizvajalec Korda

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
[email protected]
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.