V nakupni košari ni artiklov.

  • Novo
  • Novo
  • Novo
  • Novo
  • Novo
  • Novo

GOO Tropical Supreme

Dobavljivo 1-3 dni

18,49 €

+

-

šifra izdelka: KGOO53
proizvajalec: Korda

GOO Tropical Supreme, 115 ml

Priporočaj izdelek:
Tropical Supreme je močan dodatek vašemu ribiškemu arzenalu, ki pooseblja ostrino in pikantnost in je natančno izdelan z uporabo tropske mešanice sladkih ter kislih okusov citrusov. Ko odprete stekleničko začutite močan prijeten vonj po katerem se vam bodo cedile sline. Gre za tekoči atraktor, ki izžareva neustavljivo privlačnost v vodi in potuje daleč naokrog ter tako s svojim mamljivim vonjem pritegne ribe k vaši vabi. Gre za skrbno izbrano mešanico močnih pikantnih okusov citrusov, ki združujejo neustavljivo aromo tropskega sadja z dokazano učinkovitostjo Kiana Carp Goo tehnologije. Tropical Supreme je zasnovan tako, da izzove odzive hranjenja in zagotovi izkušnjo za čutila, ki se ji ribe preprosto ne morejo upreti. V naši ponudbi smo se skozi leta seznanili s “čarobnostjo” citrusov, zato toliko naših okusov vsebuje te sladko kiselkaste sestavine citrusov in njihove atraktorje. Tropical Goo Supreme je rumene barve in ko ga nanesete bo, enako kot nekateri drugi Goo-ji, spremenil barvo vaše lovne vabe. 'Supreme' Goo različica je redkejša, kar ji omogoča, da se vpije v jedro vaših lovnih vab ali popolnoma prekrije vašo mešanico krme. Ne glede na to ali imate raje bojlije, pelete ali mešanico semen, za povečanje privlačnost svoje vabe in večje možnosti za uspeh vse velikodušno prelijte s Tropical Goo Supreme.
Razpoložljivost Dobavljivo 1-3 dni
Proizvajalec Korda

Cenik dostave:


Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Dostava po Sloveniji


do 2 kg3,45 € (DPD)
do 5 kg4,20 € (DPD)
do 10 kg5,15 € (DPD)
do 15 kg6,10 € (DPD)
do 20 kg6,15 € (GLS)
do 30 kg6,55 € (GLS)
do 40 kg7,85 € (GLS)
do 50 kg9,90 € (GLS)


Znesek za plačilo z odkupnino 2,50 €.

Plačate lahko na naslednje načine:


1. Plačate po povzetju


Izdelke vam bo domov pripeljal kurir iz izbrane kurirske službe GLS ali DPD. Ob prevzemu poravnate znesek kupnine kurirju z gotovino. Zato morate imeti doma pripravljen znesek za plačilo naročenih izdelkov. 

2. Plačate po predračunu preko spletne banke ali na okencu za plačevanje položnic


Po naročilu izdelkov boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun s podatki za plačilo naročenih izdelkov. Podatke prepišete na UPN in ga plačate v spletni banki ali na okencu za plačevanje položnic. Po prejemu nakazila vam bomo poslali vaše izdelke, ki jih boste v kratkem prejeli na domači naslov. 

3. Plačate s PayPal računom


PayPal je vse bolj priljubljen način plačevanja preko spleta, ki zagotavlja takojšen prenos denarja od plačnika do prejemnika nakazila. Tako omogoča hitrejšo obdelavo in lahko zato izdelke prejmete hitreje kot sicer, saj so odposlani takoj po plačilu. Po oddanem naročilu vas bo sistem vodil do varne strani za plačevanje z vašim PayPal računom, kjer boste lahko povsem varno plačali za naročene izdelke.

Zakaj kupovati pri nas?

Svetovanje in pomoč
Svetovanje in pomoč pri nakupu:
031 223 021
[email protected]
Hitra in ugodna dostava
Dostava v 3 delovnih dneh. Za nakupe nad 100 € je dostava brezplačna.Dostavljamo v Italijo, Slovenijo in Hrvaško.
Preprosto plačilo
Nudimo vam plačilo po predračunu, po povzetju in preko PayPal-a.
Skrb za kvaliteto
Vse izdelke v naši ponudbi smo skrbno izbrali in so preverjene kvalitete.